Zoek een wijn
Zoek: USA
Results
Een rijke, volle en romige wijn. De textuur is rijk en rond.
De afdronk is verrassend verfrissend. In de mond proeven we hinten van vanille, veel geel fruit en rijpe abrikozen.
In de neus herkennen we aroma’s van citroen, peer, appel met hinten van vanille en kruidige kaneel.
Een pracht van een wijn!
streek : Livermore
De wijn is voor 50% gegist in neutraal eiken vaten, de andere helft op inox vaten. Geniet van de goudgele kleur en de aroma's van rode appel, vanille en mooi geïntegreerde houttoetsen. Tevens vallen de citrus en het tropisch fruit op in de neus. In de mond hinten van appel, getoast brood, boter en subtiel hout. Deze Chardonnay is mondvullend met een halflange, verfrissende afdronk.
Gastronomie
Bij gerookte vis, gegrilde vis en vis met wijnsaus. Bij gevogelte stoverij en waterzooi.
While Zinfandel has roots in Croatia, it’s best known as California’s signature grape. Zinfandel was planted in California in the early 19th Century. Our 2016 features fruit from Lodi which is one of the state’s up and coming regions for Zinfandel. The remainder of the fruit
hails from Lake County located northwest of Napa County. While predominantly Zinfandel (75%), Petite Sirah was blended in to add more colour along with more white pepper and spicy aromas.
2016 was a prime vintage producing high quality fruit. Overall the season was earlier than average with moderate temperatures which allowed for even ripening and balanced avours. is helped to reach our goal to produce a crisper, fresher style.
We harvested all of the fruit in the cool morning hours from September 17th - October 25th, 2016. Due to an early harvest, the wine has less raisin and more pure Zinfandel flavors.
Our 2018 Sonoma County Chardonnay is a light golden color with aromas of fresh apples, citrus and nectarine. The palate is rich yet crisp, with flavors of apricot, baked peaches, lemon and vanilla. Undertones of apple butter and toast are met with balanced acidity and a smooth finish.
We hand-picked and whole-cluster pressed the grapes, and then racked roughly half of the juice into barrels for primary and malolactic fermentations. The remainder of the fruit was tank fermented at cooler temperatures to preserve the bright fruit and firm structure. After fermentations, the wine was aged in 21% new French, Hungarian and American oak barrels.
Land USA
Appellatie : California
Druivenras : merlot
Beschrijving deze merlot werd 12 maand houtgelagerd in amerikaanse eik.
diep donkerrode kleur.
aantrekkelijke aroma's van rood fruit, kruiden en discrete houtimpressies.
zachte, volronde wijn, die het gastronomisch bij veel gerechten zeer goed doet.
13.5%vol
wijnkoopgids 2010: erelaureaat
Gastronomie : rood vlees met saus, barbecue et gegrild vlees
wildgerechten
Bewaartijd 3-5 jaar
fruit afkomstig uit amador county (30 jaar oude wijnstokken), lodi (60 jaar) en oakley (80 jaar) houtlagering 10 maand in amerikaanse eik.
expressieve neus van zwart fruit en specerijen.
geconcentreerde krachtige wijn die toch zeer sappig en vlot drinkbaar is.
wine spectator (usa): 87/100 'best buy'
Gastronomie barbecue en grillades, rood vleesgerechten, pluimwild
Bewaartijd 4-5 jaar
Druivenras : 51.5 % petite syrah, 48.5% zinfandel
Appellatie : California
fruit afkomstig uit Clarksburg, Amador County en Lodi
houtlagering : 28 maanden in Amerikaanse eik van 1en 2 jaar oud
diep robijnrode kleur
expressieve neus van zwart fruit en specerijen, vanille.
geconcentreerde krachtige wijn met grote complexiteit.
Zoethout , kaneel , nootmuskaat, braam- en bosbessen
Gastronomie : barbecue en grillades, rood vleesgerechten
Bewaartijd : 4-5 jaar
deze wijn kan je jong drinken , maar na oudering zullen de verschillende druivenrassen zich beter samensmelten of integreren
Producent : Bogle Winery
Druif : cabernet sauvignon, petite sirah, syrah, zinfandel
assemblage van vier druivenrassen uit verschillende appellaties binnen californië.
schitterende aromawaaier van rijp rood en zwart fruit met wat kruidigheid. sappig, volrond, elegante struktuur.
60% vergist in nieuw amerikaans hout.
gelagerd 'sur-lie'.
intense aroma's van citrusfruit en wat pittige kruidigheid en botertoets.
rijke, elegante chardonnay. uitermate zacht mondgevoel met kruidige accenten en voldoende aciditeit.
wine spectator: best value
wijnkoopgids 2009: erelaureaat
Gastronomie
warme visgerechten met saus (gegrild, gebakken) wit vlees
Bewaartijd 3-5 jaar
De Native Son toont verleidelijke aroma's van rode en zwarte bessen met hints van nootmuskaat, geroosterd hout en een aanhoudende specerij.
Het palet is zacht met een zijdezacht mondgevoel dat de donkere kers en pruim benadrukt, terwijl tonen van warme vanille en bakkruiden plaatsmaken voor een lange bevredigende afdronk.
Samenstelling: 56% Cabernet Sauvignon, 28% Zinfandel, 16% Petite Sirah