Zoek een wijn
Zoek: USA
Results
2016 was a great Napa vintage that is now pleasingly balanced and showing well, although this intense fine wine could continue to improve over ten years. Abundant blackberry and blackcurrant fruit, with elegant cedar and vanilla notes developing on the rich, full-bodied palate and long finish. This is crying out for a rib of beef.
94 Wine Enthusiast
fruit afkomstig uit amador county (30 jaar oude wijnstokken), lodi (60 jaar) en oakley (80 jaar) houtlagering 10 maand in amerikaanse eik.
expressieve neus van zwart fruit en specerijen.
geconcentreerde krachtige wijn die toch zeer sappig en vlot drinkbaar is.
wine spectator (usa): 87/100 'best buy'
Gastronomie barbecue en grillades, rood vleesgerechten, pluimwild
Bewaartijd 4-5 jaar
Land USA
Appellatie : California
Druivenras : merlot
Beschrijving deze merlot werd 12 maand houtgelagerd in amerikaanse eik.
diep donkerrode kleur.
aantrekkelijke aroma's van rood fruit, kruiden en discrete houtimpressies.
zachte, volronde wijn, die het gastronomisch bij veel gerechten zeer goed doet.
13.5%vol
wijnkoopgids 2010: erelaureaat
Gastronomie : rood vlees met saus, barbecue et gegrild vlees
wildgerechten
Bewaartijd 3-5 jaar
Producent : Bogle Winery
Druif : cabernet sauvignon, petite sirah, syrah, zinfandel
assemblage van vier druivenrassen uit verschillende appellaties binnen californië.
schitterende aromawaaier van rijp rood en zwart fruit met wat kruidigheid. sappig, volrond, elegante struktuur.
60% vergist in nieuw amerikaans hout.
gelagerd 'sur-lie'.
intense aroma's van citrusfruit en wat pittige kruidigheid en botertoets.
rijke, elegante chardonnay. uitermate zacht mondgevoel met kruidige accenten en voldoende aciditeit.
wine spectator: best value
wijnkoopgids 2009: erelaureaat
Gastronomie
warme visgerechten met saus (gegrild, gebakken) wit vlees
Bewaartijd 3-5 jaar
Druivenras : 51.5 % petite syrah, 48.5% zinfandel
Appellatie : California
fruit afkomstig uit Clarksburg, Amador County en Lodi
houtlagering : 28 maanden in Amerikaanse eik van 1en 2 jaar oud
diep robijnrode kleur
expressieve neus van zwart fruit en specerijen, vanille.
geconcentreerde krachtige wijn met grote complexiteit.
Zoethout , kaneel , nootmuskaat, braam- en bosbessen
Gastronomie : barbecue en grillades, rood vleesgerechten
Bewaartijd : 4-5 jaar
deze wijn kan je jong drinken , maar na oudering zullen de verschillende druivenrassen zich beter samensmelten of integreren
Een rijke, volle en romige wijn. De textuur is rijk en rond.
De afdronk is verrassend verfrissend. In de mond proeven we hinten van vanille, veel geel fruit en rijpe abrikozen.
In de neus herkennen we aroma’s van citroen, peer, appel met hinten van vanille en kruidige kaneel.
Een pracht van een wijn!
streek : Livermore
De wijn is voor 50% gegist in neutraal eiken vaten, de andere helft op inox vaten. Geniet van de goudgele kleur en de aroma's van rode appel, vanille en mooi geïntegreerde houttoetsen. Tevens vallen de citrus en het tropisch fruit op in de neus. In de mond hinten van appel, getoast brood, boter en subtiel hout. Deze Chardonnay is mondvullend met een halflange, verfrissende afdronk.
Gastronomie
Bij gerookte vis, gegrilde vis en vis met wijnsaus. Bij gevogelte stoverij en waterzooi.
Our 2018 Sonoma County Chardonnay is a light golden color with aromas of fresh apples, citrus and nectarine. The palate is rich yet crisp, with flavors of apricot, baked peaches, lemon and vanilla. Undertones of apple butter and toast are met with balanced acidity and a smooth finish.
We hand-picked and whole-cluster pressed the grapes, and then racked roughly half of the juice into barrels for primary and malolactic fermentations. The remainder of the fruit was tank fermented at cooler temperatures to preserve the bright fruit and firm structure. After fermentations, the wine was aged in 21% new French, Hungarian and American oak barrels.
UITGEPUT
Awards :Double Gold Medal - 99 pts. California State Fair
Production Notes 100% of our 2018 Chardonnay was harvested from our estate grown River Junction vineyard located at the confluence of the San Joaquin and Stanislaus Rivers. The grapes for our 2018 Chardonnay were harvested between August 13th - Sept. 20th, 2018 with an average Brix of 24.0. The wine was cold fermented in Stainless Steel and filtered prior to oak aging. Approximately two thirds of the wine was allowed to go through Malolactic Fermentation to further add to the complexity of the wine.
Our blend is 95% Chardonnay with a small amount of Chenin Blanc added for aromatics.
Winemaker Notes The 2018 McManis Family Vineyards Chardonnay is light golden straw in color.