Zoek een wijn
Zoek: USA
Results
Een rijke, volle en romige wijn. De textuur is rijk en rond.
De afdronk is verrassend verfrissend. In de mond proeven we hinten van vanille, veel geel fruit en rijpe abrikozen.
In de neus herkennen we aroma’s van citroen, peer, appel met hinten van vanille en kruidige kaneel.
Een pracht van een wijn!
Production Notes
After fermenting on the skins for 6-9 days, the must was pressed and the resulting wine finished fermentation in Stainless Steel tanks. The wine then received the equivalent of approximately 6 months of aging in French Oak barrels.
intense aroma's van ceder, sigarenkistje, vleugje vanille, kruiden en fruit
volle soepele Cabernet. TOPPER !!
Production Notes
After 7-9 days of fermentation on the skins, the resulting wine was pressed and finished fermentation in Stainless Steel tanks. The wine was then aged on new and used French and American Oak for 4-6 months.
Winemaker Notes
Dark garnet in color with a bouquet that is full of dark berry fruit, such as Blueberry, Blackberry and Black Cherry. Oak aging has contributed just a hint of smoke to the nose. The round, creamy wine delivers an abundance of the fruit flavors promised by the olfactory. The fruit and oak are well integrated and the complexity of the wine plays on the tongue long after the wine has been ingested.
Een intense kersrode wijn uit de regio Arroyo Seco. Men herkent aroma's van rood en zwart fruit als cassis en framboos, maar tevens toetsen van kruidnagel, terroir en ceder. De wijn werd gedurende één jaar gerijpt in zowel Franse als Amerikaanse barriques, daarna voegt men er Petite Syrah aan toe en krijgen we nog eens 6 à 12 ma vatrijping
heerlijke Merlot met een ronde mondvullende structuur
Gastronomie
Een uitstekende wijn bij gerechten op basis van rood vlees, maar dankzij zijn veelzijdigheid ook bij wit vlees zoals kalfs- en varkensstoofpotjes, kaasschotel
Our 2018 Sonoma County Chardonnay is a light golden color with aromas of fresh apples, citrus and nectarine. The palate is rich yet crisp, with flavors of apricot, baked peaches, lemon and vanilla. Undertones of apple butter and toast are met with balanced acidity and a smooth finish.
We hand-picked and whole-cluster pressed the grapes, and then racked roughly half of the juice into barrels for primary and malolactic fermentations. The remainder of the fruit was tank fermented at cooler temperatures to preserve the bright fruit and firm structure. After fermentations, the wine was aged in 21% new French, Hungarian and American oak barrels.
60% vergist in nieuw amerikaans hout.
gelagerd 'sur-lie'.
intense aroma's van citrusfruit en wat pittige kruidigheid en botertoets.
rijke, elegante chardonnay. uitermate zacht mondgevoel met kruidige accenten en voldoende aciditeit.
wine spectator: best value
wijnkoopgids 2009: erelaureaat
Gastronomie
warme visgerechten met saus (gegrild, gebakken) wit vlees
Bewaartijd 3-5 jaar
fruit afkomstig uit amador county (30 jaar oude wijnstokken), lodi (60 jaar) en oakley (80 jaar) houtlagering 10 maand in amerikaanse eik.
expressieve neus van zwart fruit en specerijen.
geconcentreerde krachtige wijn die toch zeer sappig en vlot drinkbaar is.
wine spectator (usa): 87/100 'best buy'
Gastronomie barbecue en grillades, rood vleesgerechten, pluimwild
Bewaartijd 4-5 jaar
Producent : Bogle Winery
Druif : cabernet sauvignon, petite sirah, syrah, zinfandel
assemblage van vier druivenrassen uit verschillende appellaties binnen californië.
schitterende aromawaaier van rijp rood en zwart fruit met wat kruidigheid. sappig, volrond, elegante struktuur.
Awards :Double Gold Medal - 99 pts. California State Fair
Production Notes 100% of our 2018 Chardonnay was harvested from our estate grown River Junction vineyard located at the confluence of the San Joaquin and Stanislaus Rivers. The grapes for our 2018 Chardonnay were harvested between August 13th - Sept. 20th, 2018 with an average Brix of 24.0. The wine was cold fermented in Stainless Steel and filtered prior to oak aging. Approximately two thirds of the wine was allowed to go through Malolactic Fermentation to further add to the complexity of the wine.
Our blend is 95% Chardonnay with a small amount of Chenin Blanc added for aromatics.
Winemaker Notes The 2018 McManis Family Vineyards Chardonnay is light golden straw in color.
Good ripe-pear and apple notes and touches of vanilla and almond lend a lot of flavor to this full-bodied wine. The texture is pleasantly soft, so it's easy to drink, and the price is hard to beat.