Zoek een wijn
Zoek: USA , rood
Results
80% Cabernet Sauvignon, 10% Malbec, 10% Petit Verdot.
Heel donkere kleur .Aroma's van groene paprika, kersen, kaneel en kruiden. In de smaak tonen van vanille, pruimen en zoethout.
Compact fruitige aanzet. Volle smaak met een licht kruidig accent
Prefecte wijn in combinatie met vlees, eend, pasta's in rode sauzen en gerijpte kazen.
Best verkochte rode wijn openflesdagen herfst 2024
fruit afkomstig uit amador county (30 jaar oude wijnstokken), lodi (60 jaar) en oakley (80 jaar) houtlagering 10 maand in amerikaanse eik.
expressieve neus van zwart fruit en specerijen.
geconcentreerde krachtige wijn die toch zeer sappig en vlot drinkbaar is.
wine spectator (usa): 87/100 'best buy'
Gastronomie barbecue en grillades, rood vleesgerechten, pluimwild
Bewaartijd 4-5 jaar
Druivenras : 51.5 % petite syrah, 48.5% zinfandel
Appellatie : California
fruit afkomstig uit Clarksburg, Amador County en Lodi
houtlagering : 28 maanden in Amerikaanse eik van 1en 2 jaar oud
diep robijnrode kleur
expressieve neus van zwart fruit en specerijen, vanille.
geconcentreerde krachtige wijn met grote complexiteit.
Zoethout , kaneel , nootmuskaat, braam- en bosbessen
Gastronomie : barbecue en grillades, rood vleesgerechten
Bewaartijd : 4-5 jaar
deze wijn kan je jong drinken , maar na oudering zullen de verschillende druivenrassen zich beter samensmelten of integreren
tamelijk lichte kleur voor Cabernet, maar heel subtiele aroma's :
wat likoreus, ceder , herfstbladeren
Zeer toegankelijke wijn, licht kruidig, heel sappig, verfijnd met een lange, zachte afdronk.
2016 was a great Napa vintage that is now pleasingly balanced and showing well, although this intense fine wine could continue to improve over ten years. Abundant blackberry and blackcurrant fruit, with elegant cedar and vanilla notes developing on the rich, full-bodied palate and long finish. This is crying out for a rib of beef.
94 Wine Enthusiast
Land USA
Appellatie : California
Druivenras : merlot
Beschrijving deze merlot werd 12 maand houtgelagerd in amerikaanse eik.
diep donkerrode kleur.
aantrekkelijke aroma's van rood fruit, kruiden en discrete houtimpressies.
zachte, volronde wijn, die het gastronomisch bij veel gerechten zeer goed doet.
13.5%vol
wijnkoopgids 2010: erelaureaat
Gastronomie : rood vlees met saus, barbecue et gegrild vlees
wildgerechten
Bewaartijd 3-5 jaar
Producent : Bogle Winery
Druif : cabernet sauvignon, petite sirah, syrah, zinfandel
assemblage van vier druivenrassen uit verschillende appellaties binnen californië.
schitterende aromawaaier van rijp rood en zwart fruit met wat kruidigheid. sappig, volrond, elegante struktuur.
While Zinfandel has roots in Croatia, it’s best known as California’s signature grape. Zinfandel was planted in California in the early 19th Century. Our 2016 features fruit from Lodi which is one of the state’s up and coming regions for Zinfandel. The remainder of the fruit
hails from Lake County located northwest of Napa County. While predominantly Zinfandel (75%), Petite Sirah was blended in to add more colour along with more white pepper and spicy aromas.
2016 was a prime vintage producing high quality fruit. Overall the season was earlier than average with moderate temperatures which allowed for even ripening and balanced avours. is helped to reach our goal to produce a crisper, fresher style.
We harvested all of the fruit in the cool morning hours from September 17th - October 25th, 2016. Due to an early harvest, the wine has less raisin and more pure Zinfandel flavors.
Deze Cabernet Sauvignon dankt zijn naam aan Charles Wetmore die deze Cabernet kloon uit Margaux importeerde. Diep paarse kleur, zwarte bessen en theearoma’s. Subtiele en mooi geïntegreerde vanille en eik aroma’s. Sterk en toch zijde tannine met een fruitig mondgevoel. Mooie balans van zuren en een zachte afdronk.
Een intense kersrode wijn uit de regio Arroyo Seco. Men herkent aroma's van rood en zwart fruit als cassis en framboos, maar tevens toetsen van kruidnagel, terroir en ceder. De wijn werd gedurende één jaar gerijpt in zowel Franse als Amerikaanse barriques, daarna voegt men er Petite Syrah aan toe en krijgen we nog eens 6 à 12 ma vatrijping
heerlijke Merlot met een ronde mondvullende structuur
Gastronomie
Een uitstekende wijn bij gerechten op basis van rood vlees, maar dankzij zijn veelzijdigheid ook bij wit vlees zoals kalfs- en varkensstoofpotjes, kaasschotel