Zoek een wijn
Zoek: rood
Results
A fresh, young varietal made from high quality grapes from the Central Valley.
Intense violet red colour. Ripe red fruit aromas and a hint of spices.
A medium-body Merlot representative of the variety.
Nice silky, lively and honest tannins that go well with white meats, cheeses, pasta's and pizza.
Herkomstgebied : Western Cape
Wijnmaker : Nicky Versfeld
Wijnhuis : Groot Geluk
Smaak : Rijp, sappig fruit met ronde tannines.
Afdronk :Milde afdronk.
Gastronomie : gevogelte, wit en rood vlees zonder zware saus, barbecue
Bewaarpotentieel Tot 3 jaar na het oogstjaar. Perfect drinken: nu.
De componenten die worden gebruikt om deze ambachtelijke Cape Blend te maken, zijn Shiraz (60%), Pinotage (30%) en Mourvèdre (10%). De Shiraz komt uit Stellenbosch met een paar vaten uit Paarl en Pinotage allemaal uit Stellenbosch. Alle wijngaarden zijn geplant op rijke verweerde granietbodems, die intensiteit en gelaagdheid geven. De Mourvèdre is een 16 jaar oude bush vine wijngaard in de Agter Paarl. Mourvèdre is perfect voor de teelt van bush-wijnstokken, omdat het meer body en gewicht aan wijn geeft in vergelijking met trellised-wijnstokken.
In de kelder krijgt deze blend een uitbundige behandeling met 14 maanden in eiken, 50% in nieuw en de rest in 2e en 3e vulling. Het resultaat is een grote, gedurfde en prachtig expressieve wijn met robuuste aroma's van donkerrood en bramenfruit, en smaken van sigarenkistjes met een kruidige kaneel in de neus.
Een geweldige begeleider van gegrild rundvlees, schapenvlees of wild.
= synoniem voor Tr3 Pumi Rosso
Verrukkelijke, zonovergoten rode wijn. Vol, zacht, aromatisch, rijp fruit gecombineerd met een aangename kruidigheid en houtrijping. Wat een mooie kwaliteit voor deze prijs!
Mooie volle, paarsrode kleur die goed blijft hangen (tranen) in het glas. Heerlijke geuren van rijpe kersen, pruimen, chocolade, specerijen en wat houttonen. De aanzet in de mond is vol en rijk, vurig en een beetje peperig, gevolgd door een sappige, zachte en lange afdronk. Je proeft als het ware het zonnige klimaat van de streek, waarbij de verkoelende bries van de zee voor evenwicht zorgt.
De GranTrio rosso past erg goed bij rood vlees, geroosterde vleesgerechten en rijpe kazen. Denk aan een heerlijk, met kruidenolie besprenkelde ribeye van de grill. Of geroosterde lam met knoflook en rozemarijn. Eigenlijk prima bij een BBQ dus ook.
regio : Veneto
Druiven : Corvinone, Corvina, Cabernet Sauvignon
Deze wijn heeft een intens robijnrode kleur. In het bouquet kruidig met hints van kersen, zwarte kersen en pruimencompote. Fijn en fluwelig op het palet, compact fruit, ronde tannine in de afdronk.
zeer toegankelijk. Eventueel wat frisser serveren
bewaar : 5 jaar
2016 was a great Napa vintage that is now pleasingly balanced and showing well, although this intense fine wine could continue to improve over ten years. Abundant blackberry and blackcurrant fruit, with elegant cedar and vanilla notes developing on the rich, full-bodied palate and long finish. This is crying out for a rib of beef.
94 Wine Enthusiast
fruit afkomstig uit amador county (30 jaar oude wijnstokken), lodi (60 jaar) en oakley (80 jaar) houtlagering 10 maand in amerikaanse eik.
expressieve neus van zwart fruit en specerijen.
geconcentreerde krachtige wijn die toch zeer sappig en vlot drinkbaar is.
wine spectator (usa): 87/100 'best buy'
Gastronomie barbecue en grillades, rood vleesgerechten, pluimwild
Bewaartijd 4-5 jaar
Land USA
Appellatie : California
Druivenras : merlot
Beschrijving deze merlot werd 12 maand houtgelagerd in amerikaanse eik.
diep donkerrode kleur.
aantrekkelijke aroma's van rood fruit, kruiden en discrete houtimpressies.
zachte, volronde wijn, die het gastronomisch bij veel gerechten zeer goed doet.
13.5%vol
wijnkoopgids 2010: erelaureaat
Gastronomie : rood vlees met saus, barbecue et gegrild vlees
wildgerechten
Bewaartijd 3-5 jaar
Producent : Bogle Winery
Druif : cabernet sauvignon, petite sirah, syrah, zinfandel
assemblage van vier druivenrassen uit verschillende appellaties binnen californië.
schitterende aromawaaier van rijp rood en zwart fruit met wat kruidigheid. sappig, volrond, elegante struktuur.
Druivenras : 51.5 % petite syrah, 48.5% zinfandel
Appellatie : California
fruit afkomstig uit Clarksburg, Amador County en Lodi
houtlagering : 28 maanden in Amerikaanse eik van 1en 2 jaar oud
diep robijnrode kleur
expressieve neus van zwart fruit en specerijen, vanille.
geconcentreerde krachtige wijn met grote complexiteit.
Zoethout , kaneel , nootmuskaat, braam- en bosbessen
Gastronomie : barbecue en grillades, rood vleesgerechten
Bewaartijd : 4-5 jaar
deze wijn kan je jong drinken , maar na oudering zullen de verschillende druivenrassen zich beter samensmelten of integreren